Farmasi rendelés leadása: regisztráció és vásárlás

Farmasi rendelés leadásához regisztráció szükséges. Minden regisztrált felhasználó a Farmasi katalógusban szereplő árhoz képest 23% törzsvásárlói kedvezménnyel vásárolhat a Farmasi.hu webáruházban.

A Farmasi regisztráció lépései

1. lépés:

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy a Farmasi regisztráció során a ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója
  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi Support feladótól “Üdvözöljük a Farmasiban” tárgysorral.
  • A levélben lesz egy zöld színű gomb “Felhasználói fiók aktiválása” felirattal. Erre kattints rá!
  • Ezután átkerülsz arra az oldalra, ahol a jelszavad beállításával tudod aktiválni a felhasználói fiókodat. Add meg a jelszavadat, aminek legalább 8 karakterből kell állnia és tartalmaznia kis- és nagybetűt is.
  • A jelszó sikeres beállítása után kapsz még egy emailt a Farmasi Support-tól “Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral. Ez az email fogja tartozni a Farmasi szpozor ID számodat. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés:

A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:

Döntsd el, kéred-e valamelyik vagy mindkét Farmasi üdvözlő csomagot.

Szintén automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Start 1 és Start 2 névre hallgató Farmasi üdvözlő csomag. Ezekben az üdvüzlő csomagokban extra kedvezményes áron vásárolhatóak meg válogatott Farmasi termékek, hogy könnyen gyorsan kipróbálhasd és megszerethesd őket. 

Farmasi Start 1 csomag tartalma 4.145 Ft:

Start 2 csomag tartalma 3.505 Ft-ért:

Az üdvözlő csomagokat nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom őket. 

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Start 1 és Start 2 csomag is beugrik a kosaradba, ha nem őket, akkor ki kell törölnöd!
Ha a Farmasi regisztrácót követő 30 napon belül újra rendelsz és alapból nem vetted meg a Start csomagokat, akkor újra beugranak a kosaradba. Ha nem kéred, ismételten ki kell törölnöd. 30 nap elteltével többé nem megvásárolhatóak a csomagok. 

4. lépés:

Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap@angelinafehernemu.hu

További Farmasi rendelés leadása

A későbbiekben a a szpozorazonosító ID számod és megadott jelszavaddal tudsz belépni a Farmasi felületére és rendelést leadni a nap 24 órájában

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra.