Farmasi Dr C Tuna nedves intim törlőkendő, Farmasi Dr C Tuna intim modakodó gél

Farmasi Dr C Tuna intim mosakodó gél és nedves intim törlőkendő

A Farmasi intim mosakodó termékcsaládja gyengéden tisztítja az inim területeket, miközben segít az egészséges pH egyensúly fenntartását. A nyugtató kivonatoknak és a kellemes illatnak köszönhetően egész nap frissességet biztosít. Parabén, színezék és alkoholmentes.

Farmasi Dr C Tuna intim mosakodó gél és nedves intim törlőkendő

A Dr C Tuna termékcsalád intim gondoskodáshoz

Manuka olaj, fűzfakéreg, és prebiotikus összetevőkkel, valamint kellemes illatával segít az intim területek hosszútávú tisztán tartását és frissességet biztosít.

Mik azok a prebiotikumok?

A prebiotikumok táplálékforrásként szolgálnak probiotikumok számára és fontos szerepet játszanak a bőrápolásban. az egészséges bőr számára fonto fenntartani a mikroflóra egyensúlyát. A probiotikumokkal dúsított termékek erősítika  bőr védőrétegét.

Manuka olaj

A manuka olajat az Új-Zélandról származó manuka növényből nyerik. (új-zélandi teafa)  Antimikrobiális összetevőinek köszönhetőenvédőréteget biztosít a bőr számára, és segíta  mindennapos higiénia fenntartásában.

Fűzfakéreg

A szárított fűzfa kérgéből nyerik. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően segít megőríznia  bőr tisztaságát, miközben hidratálja.